Lediga semesterboenden i Kungsholmen

Lediga semesterboenden i Kungsholmen

Hitta ditt perfekta semesterboende i Kungsholmen

1 Bostäder funna

Lediga semesterboenden i Kungsholmen

Kungsholmen: En charmig ö med liv och rörelse

Kungsholmen, belägen mitt i centrala Stockholm, är en charmig ö med en unik atmosfär. Här blandas gammalt och nytt, och du hittar allt från historiska byggnader och mysiga gränder till moderna butiker och trendiga restauranger. Kungsholmen är en perfekt plats för dig som vill uppleva allt vad Stockholm har att erbjuda, i en avslappnad och gemytlig miljö.

Vad kan man göra i Kungsholmen?

Upplev naturen: För den som älskar natur och promenader erbjuder Kungsholmen flera vackra parker och promenadstråk längs med vattnet. Ta en promenad längs med Norr Mälarstrand och njut av utsikten över Riddarfjärden och Gamla Stan, eller besök Rålambshovsparken för en picknick eller en avkopplande stund i solen.
Besök Stadshuset: Ta en guidad tur i Stadshuset, Stockholms vackra stadshus, och njut av den magnifika utsikten från Blå Hallen.
Besök Vasamuseet: Besök Vasamuseet och se det berömda skeppet Vasa, som sjönk på sin jungfrufärd 1628.
Njut av badlivet: Kungsholmen har flera badplatser där du kan ta ett svalkande dopp i Mälaren. Populära badplatser inkluderar Norr Mälarstrand, Långholmen och Rålambshovsbadet.
Shopping och mat: Kungsholmen har ett stort utbud av butiker och restauranger. Strosa längs Kungsholmstorg och Kungsgatan, eller besök Västermalms Galleria för shopping i en elegant miljö. När det gäller mat kan du hitta allt från mysiga caféer till gourmetrestauranger på Kungsholmen.

Pendling på Kungsholmen

Kungsholmen är väl ansluten till resten av Stockholm med kollektivtrafiken. Du kan ta tunnelbana, buss eller spårvagn till Kungsholmen från centrala Stockholm och andra delar av staden. Resan till Stockholms innerstad tar vanligtvis inte mer än 10–20 minuter.