Lediga semesterbostäder i Södermalm

Lediga semesterbostäder i Södermalm

Hitta ditt perfekta semesterboende i Södermalm

1 Bostäder funna

Lediga semesterbostäder i Södermalm

Södermalm: Puls och charm i Stockholm

Södermalm, eller "Söder" som det ofta kallas av stockholmare, är en av Stockholms mest populära och livliga stadsdelar. Här blandas pulserande gatuliv med pittoreska gränder, charmiga caféer och trendiga butiker. Södermalm har något för alla, oavsett om du vill shoppa, fika, äta gott, njuta av kulturella upplevelser eller bara strosa runt och ta in atmosfären.

Vad man kan göra på Södermalm

Shoppa: Södermalm är ett shoppingparadis. Besök Götgatan, Hornsgatan eller SoFo för en shoppingrunda.
Fika: Södermalm är känt för sina mysiga caféer. Ta en fikapaus på det breda urvalet av caféer. 
Äta gott: Södermalm har ett stort utbud av restauranger med mat från alla världens hörn. Prova på lokala specialiteter på Restaurang Pelikan. 
Upptäck kulturen: Södermalm har en livlig kulturscen med museer, teatrar och gallerier. Besök Fotografiska, Moderna Museet eller Södra Teatern för en kulturell upplevelse.
Njut av naturen: Södermalm har flera vackra grönområden, parker och promenadstråk. Besök Tantolunden, Skinnarviksberget eller Fåfängan för en picknick, en promenad eller bara för att koppla av.
Bada och sola: Besök Tantolunden Strandbad, Hornstullsbadet eller Eriksdalsbadet för en svalkande simtur eller en solig stund på stranden.
Nattliv: Södermalm har ett pulserande nattliv med många barer, pubar och klubbar. 

Pendling till Södermalm

Södermalm är väl anslutet till resten av Stockholm med kollektivtrafiken. Det finns tunnelbanestationer i både Slussen, Medborgarplatsen och Zinkensdamm, och det går även bussar till och från stadsdelen. 

Det är också enkelt att ta sig runt på Södermalm till fots eller på cykel. Det finns cykelvägar och promenadstråk över hela stadsdelen.