Lediga semesterbostäder i Solna

Lediga semesterbostäder i Solna

Hitta ditt perfekta semesterboende i Solna

Lediga semesterbostäder i Solna

Solna: En pulserande kommun med kultur, natur och shopping

Solna, belägen strax norr om Stockholm, är en pulserande kommun med en rik historia, en blomstrande kultur och ett livligt näringsliv. Trots att det är en del av storstaden erbjuder Solna en lugn och avslappnad atmosfär samtidigt som det finns gott om aktiviteter och bekvämligheter att utforska.

Upplevelser i Solna

Besök Friends Arena: Friends Arena är Sveriges nationalarena för fotboll och bjuder på spännande matcher och evenemang. Du kan även ta en guidad tur i arenan och se bakom kulisserna.

Upptäck Solnas natur: Solna har en vacker natur med parker, skogar och sjöar. Du kan vandra, cykla eller paddla kanot i området. Besök gärna Råstasjöns naturreservat eller Hagaparken, en grön oas mitt i stan.

Shoppa i Mall of Scandinavia: Mall of Scandinavia är Nordens största shoppingcenter och har över 250 butiker, caféer och restauranger. Här hittar du allt du kan tänka dig, från kläder och elektronik till mat och underhållning.

Besök Solna Centrum: Solna Centrum är en modern stadsdel med livliga torg, mysiga caféer och restauranger. Här kan du shoppa, äta och fika i en avslappnad atmosfär.

Lär dig mer om Solnas historia: Solna har en lång och rik historia som sträcker sig tillbaka till vikingatiden. Besök Solna hembygdsmuseum och lär dig mer om kommunens förflutna.

Pendling i Solna

När det gäller pendling är Solna väl anslutet till centrala Stockholm med både tunnelbana, pendeltåg och buss. Resan till Stockholms innerstad tar inte mer än 10–15 minuter, vilket gör det enkelt för invånarna att pendla till och från arbetet eller göra utflykter till andra delar av staden. Dessutom finns det goda förbindelser med vägar och cykelvägar för dem som föredrar att pendla med bil eller cykel.