Guestit expanderar till Frankrike

By Olof KernellFebruary 12, 2024
Guestit expanderar till Frankrike
Guestit börjar arbeta med bostäder på Franska Rivieran och i Languedoc. Först ut är Cannes på Rivieran och utvalda delar i Languedocområdet. Verksamheten startar upp under hösten 2018 och kommer succesivt att utvecklas enligt Guestits koncept i kringliggande städer.

Guestit drivs av en tanke på en värld där människor delar resurser och upplevelser. Med förståelsen av att många i inte tycker de kan eller har tid att ta hand om gäster i sitt hem, skapades Guestit.

Guestit erbjuder heltäckande service när det kommer till korttidsuthyrning. Genom att ha utvecklat dynamiska prissättningsverktyg, kompetens inom inredning och erbjudande av en hotellupplevelse i lokala hem har bolagets utveckling gått snabbt. Under sitt första år har bolaget lyckats bli nordens ledande aktör inom korttidsuthyrning och ska nu öppna upp på Rivieran och i Languedoc.

Expansionen till Frankrike är en viktig del i företagets tillväxtresa. Guestit kommer att erbjuda våra kunder samma tjänster med samma höga kvalitet som levereras i Sverige. Våra kunder ska känna sig trygga att hyra ut sin bostad genom att använda vårt beprövade och framgångsrika koncept.
 
Guestit är en conciergeservice som tar hand om korttidsuthyrning genom plattformar som AirBnB, Booking.com och Homeaway. Din uthyrning blir enkel och smidig genom vår tjänst. Vår stora kunskap inom dynamisk prissättning, gästservice, foto och design hjälper våra kunder att öka inkomsterna med upp till 50 procent. Vi arbetar på provisionsbas. Ingen kund inga kostnader.

Vill du veta mer och göra ditt uthyrande enklare och mer lönsamt? Maila för personlig kontakt

Kontakta Guestit Provence, info@guestit.se
Tel +46 708 241858 (svenska)

Kontakta Guestit Languedoc, info@guestit.se 
Tel +46 706 018535 (svenska)

Guestit AB l Org. nr: 559119-2678
Adress: Östermalmsgatan 26A, 11426 Stockholm, Sverige c/o SSE Business Lab 
www.guestit.se

Är du bostadsägare?

Hyr ut din bostad med Guestit och börja tjäna pengar idag.

Välj antal sovrum