Välj tilläggstjänster för din resa

Med våra extratjänster får du en ännu bättre upplevelse. Du bokar dem i samband med att du checkar in online och du kan även göra det när som helst under din vistelse.

By Olof KernellFebruary 14, 2024
Välj tilläggstjänster för din resa
Det är enkelt och smidigt att boka Guestits extratjänster. Du väljer vilken tjänst du vill ha och när du vill ha den. Du lägger tjänsten i varukorgen och bekräftar sedan bokningen.

Extrastädning

Vill du ha en skinande ren bostad under hela vistelsen? Boka en eller flera extrastädningar så ser våra lokalvårdare till att allt blir lika fint som när du anlände. Städningen schemaläggs så att den passar dig och den utförs alltid av erfaren personal och med miljövänliga produkter.

Tidig incheckning

Kommer du fram tidigare än ordinarie incheckning och skulle vilja ha tillträde till bostaden? Då kan du redan nu boka tidig incheckning. Vi kommer överens om en ny incheckningstid då du kan börja använda bostaden och njuta av din vistelse.

Sen utcheckning

Du som vill stanna lite längre har möjlighet att boka sen utcheckning. Du får värdefull extra tid på dig oavsett om det är arbetet som kräver detta eller om du helt enkelt vill packa och njuta av den sista dagen utan stress.

Depositionsbefrielse

Guestit erbjuder depositionsbefrielse som en extratjänst. I samband med incheckningen betalas vanligtvis en deposition på 250€. Hela depositionen betalas tillbaka till samma kort och konto när du lämnar boendet och checkar ut. Mot en avgift på 35€ befrias du från att betala deposition.

Tandborste och tandkräm

Har du glömt din tandborste eller tandkräm? Eller vill du inte släpa med dig toalettsakerna på resan? Oroa dig inte. Du kan beställa tandborste och tandkräm så att de levereras direkt till din bostad.

Frukt- och godiskorg

Njut av gott tilltugg som väntar på dig när du anländer. Eller lägg en beställning när som helst under din vistelse. Du kan få en riktigt fräsch fruktkorg, en läcker godiskorg – eller en skön blandning av frukt och godis.

Transport till flygplats

Som avslutning på vistelsen tar många en taxi till flygplatsen eller beger sig dit på annat sätt. Varför vänta in i det sista med att boka transport till flygplatsen? Använd vår extratjänst så säkerställer du att du får en taxi eller annat önskat färdmedel på den tid som passar dig.

Fler extratjänster

Lägg till de extratjänster som passar dig bäst och som förhöjer din upplevelse mest. Vi på Guestit gör gärna din vistelse till något alldeles extra och kan även tillhandhålla fler extratjänster utifrån dina personliga önskemål.
GuestitBlogsResetipsVälj tilläggstjänster för din resa

Är du bostadsägare?

Hyr ut din bostad med Guestit och börja tjäna pengar idag.

Välj antal sovrum