Lediga boenden BooBoo Living

Lediga boenden BooBoo Living

Renoverade och välutrustade bostäder med utmärkta kommunikationer

4 Bostäder funna

Lediga boenden BooBoo Living

BooBoo Living: Modern co-living och långtidsboende på Lidingö

Boo Boo Living är ett modernt lägenhetshotell och co-living koncept på Lidingö, perfekt för dig som vill ha en flexibel och bekväm boendelösning nära Stockholm. 

BooBoo Living erbjuder en flexibel och bekväm boendelösning för kortare eller längre vistelser i Lidingö. Med moderna och välutrustade lägenheter är BooBoo Living perfekt för affärsresenärer, turister eller personer som behöver temporärt boende.

Med en bostad i BooBoo Living har du allt inom räckhåll. Havet är bara ett stenkast bort, precis som flera stora livsmedelsbutiker, restauranger, kaféer och apotek. Lidingö har också ett rikt utbud av aktiviteter att erbjuda. Oavsett om du föredrar att träna på utomhusgym, simma, jogga eller åka längdskidor, finns det något för alla på ön.

Vad man kan göra på Boo Boo Living

Bo i moderna och välutrustade lägenheter:
Boo Boo Living erbjuder fullt möblerade lägenheter i olika storlekar, alla med eget badrum, kök och Wi-Fi. De har en trivsam inredning och allt du behöver för en bekväm vistelse.
Njut av gemenskapen:Boo Boo Living har gemensamma utrymmen där du kan umgås med andra gäster och boende, till exempel en lounge, ett kök och en terrass. Det perfekta stället att träffa nya vänner och skapa nya bekantskaper.
Upptäck Lidingö: Lidingö har en vacker natur med många möjligheter till friluftsliv. Du kan vandra, cykla, bada eller besöka någon av öns många sevärdheter.

Pendling

BooBoo Living ligger precis intill Lidingöbanan, vilket gör pendlingen väldigt smidig. För de dagar när du inte har bråttom kan du till och med ta pendelbåten till jobbet och njuta av Saltsjöns friska bris i håret.