Lediga boenden på Ruinen Exclusive Apartments

Lediga boenden på Ruinen Exclusive Apartments

Nya unika arkitektritade bostäder i ett lugnt område med utmärkta kommunikationer (15 minuter med båt till city)

18 Bostäder funna

Lediga boenden på Ruinen Exclusive Apartments

Ruinen Exclusive Apartments i Nacka: Lyxiga lägenheter med naturen runt knuten

Letar du efter en lyxig och bekväm boendemiljö i Nacka, nära Stockholm? Då kan Ruinen Exclusive Apartments vara det perfekta alternativet för dig. Dessa moderna lägenheter erbjuder en hög standard och en vacker utsikt över Stockholms inlopp. Ruinen Exclusive Apartments, är en exklusiv och bekväm boendemiljö med närhet till både stadsliv och naturupplevelser.

Vad man kan göra i området

Ruinen Exclusive Apartments ligger i nära anslutning till naturen, med fina vandringsleder, badplatser och möjlighet till friluftsliv. För den som älskar att utforska naturen finns det gott om möjligheter i Nacka. Ta en promenad eller cykeltur längs de natursköna stigarna i Nackareservatet eller njut av en picknick vid någon av de många sjöarna i området. För den äventyrlige finns det även möjlighet att ge sig ut på kajakpaddling eller klättring i närheten av Hellasgården.

Nacka har en hel del att erbjuda, bland annat trevliga restauranger, mysiga caféer, butiker och kulturliv. Besök Nacka Strand, Saltsjöbaden eller Fiskarheden för en trevlig dagsutflykt.

Stockholm ligger bara en kort båttur eller bussresa bort. Besök Gamla Stan, Drottningholm eller Skansen för en kulturell upplevelse.

Boende på Ruinen Exclusive Apartments

Lägenheterna på Ruinen Exclusive Apartments är moderna och välutrustade med allt du behöver för en bekväm vistelse. De har balkong eller terrass med vacker utsikt, eget kök, badrum och Wi-Fi.

Pendling

Pendling till och från Ruinen Exclusive Apartments är smidigt och bekvämt. Nacka är väl förbundet med Stockholm genom både bussar och Saltsjöbanan, vilket gör det enkelt att ta sig in till stadens centrum för arbete eller nöje. Resan tar vanligtvis inte mer än 15–20 minuter, beroende på trafik och exakt destination.