Lediga boenden på Täby HomeX

Lediga boenden på Täby HomeX

Renoverade och välutrustade bostäder med fin gemensam lounge och utmärkta kommunikationer

4 Bostäder funna

Lediga boenden på Täby HomeX

Täby HomeX: Co-living för gamers och tech älskare

Täby HomeX är ett unikt koncept som kombinerar boende, gemenskap och gaming i en och samma fastighet. Perfekt för dig som är passionerad om spel, tech eller bara vill ha en social och inspirerande boendemiljö. HomeX erbjuder flexibla boendelösningar, från kortare vistelser på några dagar till längre kontrakt på upp till 4 månader.

Vad man kan göra på Täby HomeX

Bo i moderna och välutrustade lägenheter: HomeX erbjuder fullt möblerade lägenheter i olika storlekar, alla med bekvämligheter som eget badrum, pentry och Wi-Fi.
Spela spel och umgås: I fastigheten finns en hel våning dedikerad till gaming, med allt från brädspel och konsoler till VR-utrustning och LAN-spel. Det perfekta stället att träffa nya vänner och ha kul.
Träna och koppla av: HomeX har även ett gym, bastu och en takterrass med grillplats. Perfekt för att träna, slappna av eller umgås med grannarna.
Delta i evenemang och aktiviteter: HomeX arrangerar regelbundet evenemang och aktiviteter för sina boende, allt från spelkvällar och LAN-partyn till workshops och föreläsningar.

Pendling

Täby HomeX ligger i Täby Centrum, ca 20 minuter från Stockholm City med Roslagsbanan. Det finns även goda bussförbindelser i området.