Lediga boenden på Tott Exclusive Apartments

Lediga boenden på Tott Exclusive Apartments

Nyrenoverade, luxuösa, välutrustade bostäder med utmärkt ski-in ski läge och fantastisk utsikt över Åre

28 Bostäder funna

Lediga boenden på Tott Exclusive Apartments

Tott Exclusive Apartments: Lyxiga lägenheter i Åre

Tott Exclusive Apartments är en del av det prestigefyllda Tott Hotel i Åre och erbjuder lyxigt boende med en touch av elegans och modern design. Varje lägenhet är smakfullt inredd med hög kvalitet på material och bekvämligheter för att skapa en avkopplande och inbjudande atmosfär för gästerna.

Tott Exclusive Apartments är nyrenoverade, lyxiga och välutrustade bostäder med ski-in ski-läge och fantastisk utsikt över Åre. Lägenheterna är perfekta för en avkopplande semester eller en aktiv skidsemester.

Vad man kan göra i Åre

Åka skidor: Tott Exclusive Apartments ligger i direkt anslutning till Åre Ski Area, en av Sveriges mest populära skidorter. Här kan du åka skidor i alla nivåer, från nybörjare till experter.
Vandra: I området finns många fina vandringsleder med vacker natur. Du kan vandra upp till Åreskutan eller ta en tur till någon av de många sjöarna i området.
Cykla: Det finns många fina cykelvägar i området. Du kan cykla till Åre by eller ta en tur till någon av de många byarna i närheten.
Restauranger och nöjen: Åre har ett pulserande restaurang- och nattliv med ett brett utbud av restauranger, barer och klubbar. Njut av lokala delikatesser eller internationell mat i en av de mysiga restaurangerna.