Lediga företagsbostäder i Stockholm

Lediga företagsbostäder i Stockholm

Hitta den perfekta bostaden för affärsresenärer i Stockholm

38 Bostäder funna

Lediga företagsbostäder i Stockholm

Stockholm: En stad med tusen ansikten

Stockholm, beläget vid Mälaren och Östersjön, är en stad full av kontraster. Här möter historiska vyer modern arkitektur, gröna parker kantas av livliga shoppinggator och det kungliga glittret samsas med den bohemiska stämningen. 

Sveriges huvudstad är en av Nordens mest pulserande städer, känt för sin vackra skärgård, rika historia och levande kulturliv. Här finns det något för alla, oavsett om du är intresserad av kultur, shopping, natur eller gastronomi.

Att göra i Stockholm

Sevärdheter: För den som älskar att utforska finns det gott om sevärdheter att upptäcka i Stockholm. Besök Gamla Stan, stadens historiska kärna, och vandra genom dess trånga gränder och torg. Missa inte heller att besöka Kungliga slottet och ta en guidad tur för att lära dig mer om Sveriges kungliga historia. För den konstintresserade är Moderna Museet och Fotografiska två populära destinationer som erbjuder spännande utställningar och konstverk.
Shopping: För den shoppingintresserade är Stockholm ett paradis med sina trendiga butiker, designbutiker och varuhus. Besök Hamngatan och Drottninggatan för att hitta några av stadens bästa shoppingstråk och varuhus som NK och Åhléns City. För den som är ute efter unika vintagefynd och handgjorda produkter är också Södermalm ett måste att utforska.
Djurgården: Djurgården är en grön oas mitt i stan. Här kan du besöka friluftsmuseet Skansen, åka på Gröna Lunds tivoli eller lära dig om svensk historia på Vasamuseet.
Södermalm: Södermalm är en trendig stadsdel med vintagebutiker, second hand-affärer och hippa caféer. Missa inte heller den livliga atmosfären på Söderhallarna, en stor saluhall med mat från hela världen.
Parker: Stockholm har många parker perfekta för en picknick, promenad eller löptur. Kungsträdgården mitt i city är en populär mötesplats och Hagaparken erbjuder lummig natur och historiska byggnader.
Nattliv: Stockholms nattliv har något för alla smaker. Dansa natten lång på någon av klubbarna i centrala Stockholm eller njut av en drink på en bar med takterrass och utsikt över staden.

Pendling

När det gäller pendling är Stockholm väl anslutet med ett effektivt kollektivtrafiksystem bestående av tunnelbana, pendeltåg, bussar och spårvagnar.