Lediga företagsbostäder på Östermalm

Lediga företagsbostäder på Östermalm

Hitta den perfekta bostaden för affärsresenärer på Östermalm

1 Bostäder funna

Lediga företagsbostäder på Östermalm

Östermalm: En elegant stadsdel med charm och kultur

Östermalm, en av Stockholms mest exklusiva och trendiga stadsdelar, erbjuder en perfekt blandning av shopping, kultur och gastronomi. Här finns många exklusiva butiker, fina restauranger och lyxiga hotell. 

Östermalm är också känt för sin rika kultur och sina många museer. Det finns något för alla smaker och intressen, oavsett om du är ute efter avkoppling, nöjen eller shopping.

Upplevelser på Östermalm

Shoppa: Östermalm har ett stort utbud av exklusiva butiker, bland annat NK, Sturegallerian och Östermalms Saluhall. Besök Strandvägen och Birger Jarlsgatan för att hitta de senaste modetrenderna och unika designer.
Besök museer: Östermalm har många intressanta museer, bland annat Nationalmuseum, Thielska Galleriet och Prins Eugens Waldemarsudde.
Njut av naturen: Östermalm har många fina parker och grönområden, bland annat Humlegården, Kungsträdgården och Djurgården.
Ät och drick: Östermalm har ett stort utbud av fina restauranger och caféer, med mat från hela världen. Du hittar allt från traditionell svensk mat till sushi, thaimat och italiensk pasta.
Nattliv: Östermalm har ett livligt nattliv med många barer och klubbar. Stureplan är ett populärt uteställe.
Ta en båttur: Du kan ta en båttur runt Östermalm eller till andra öar i Stockholms skärgård.

Pendling på Östermalm

Östermalm är väl anslutet till resten av Stockholm med kollektivtrafiken. Du kan ta tunnelbana, buss eller spårvagn till Östermalm från de flesta andra stadsdelar i Stockholm.