Lediga företagsbostäder på Vasastan

Lediga företagsbostäder på Vasastan

Hitta den perfekta bostaden för affärsresenärer på Vasastan

3 Bostäder funna

Lediga företagsbostäder på Vasastan

Vasastan: En charmig stadsdel med liv och kultur

Vasastan eller Vasastaden, beläget i centrala Stockholm, är en charmig och livlig stadsdel med en bohemisk atmosfär. Här finns många pittoreska hus, trendiga butiker, mysiga caféer och populära restauranger. Vasastan är också känt för sin rika kultur och sitt livliga liv och erbjuder en mångfald av aktiviteter och bekvämligheter för alla åldrar och intressen. Här finns det något för alla, från kultur och nöjen till shopping och avkoppling.

Vad gör man i Vasastaden?

Promenera genom charmiga kvarter: Vasastan har många vackra och pittoreska kvarter, perfekta för en promenad. Hagagatan, Rörstrandsgatan och Sankt Eriksgatan är några av de mest populära gatorna. 
Besök Hagaparken: Hagaparken är en vacker park med slott, trädgårdar och naturreservat. Perfekt för en picknick, promenad eller joggtur.
Se en föreställning på Vasateatern: Vasateatern är en av Sveriges äldsta teatrar och bjuder på ett varierat program med pjäser, musikaler och konserter.
Ät och drick: Vasastan har ett stort utbud av restauranger och caféer, med mat från hela världen. Du hittar allt från traditionell svensk mat till sushi, thaimat och italiensk pasta.
Nattliv: Vasastan har ett livligt nattliv med många barer och klubbar. Rörstrandsområdet är ett populärt uteställe.
Upptäck Vasastans kultur: Vasastan har många museer, gallerier och teatrar. Besök det vackra Observatorielunden för en avkopplande promenad eller ta en guidad tur på Stockholms Stadsbibliotek för att beundra dess imponerande arkitektur. Dessutom finns det flera intressanta museum att besöka.

Pendling

Vasastan är väl anslutet till resten av Stockholm med kollektivtrafiken. Du kan ta tunnelbana eller buss till Vasastan från de flesta andra stadsdelar i Stockholm.