Lediga semesterboenden i Baggeby-Larsberg

Lediga semesterboenden i Baggeby-Larsberg

Hitta ditt perfekta semesterboende i Baggeby-Larsberg

4 Bostäder funna

Lediga semesterboenden i Baggeby-Larsberg

Baggeby-Larsberg: En mysig stadsdel på Lidingö

Baggeby-Larsberg, beläget på södra Lidingö, är en charmig stadsdel med en blandning av äldre villor, nyare bostadsrätter och grönskande parker. Området präglas av en lugn och rofylld atmosfär och erbjuder en perfekt mix av natur, kultur och närhet till Stockholms innerstad.

Vad kan man göra?

  • Njut av naturen: Baggeby-Larsberg är omgivet av vacker natur, med skogar, parker och badplatser. Promenera i Larsbergs naturreservat, ta ett dopp i Gåshagen eller paddla kanot i Brevikssundet.
  • Upptäck kulturen: Baggeby-Larsberg har ett aktivt kulturliv, med bland annat Larsbergs Gård och Lidingö museum.
  • Shoppa och fika: I Baggeby centrum hittar du ett mysigt utbud av butiker och caféer.
  • Äta: Baggeby-Larsberg har ett varierat utbud av restauranger, med allt från traditionell svensk mat till internationella rätter.
  • Idrotta: I Baggeby-Larsberg finns det gott om möjligheter till idrott och motion. Här hittar du bland annat tennisbanor, fotbollsplaner och gym.

Pendling

När det gäller pendling är Baggeby-Larsberg väl anslutet till centrala Stockholm. För dem som använder kollektivtrafik finns det bussar som trafikerar till och från området, och för dem som reser med bil finns det goda förbindelser via vägarna. Att ta sig till centrum tar ca 20-30 minuter.

Områdesguide

Baggeby-Larsberg, beläget på Lidingö i Stockholm, är ett lugnt och trivsamt område som lockar med sin charm och närhet till natur.

I Baggeby-Larsberg finns det gott om möjligheter till friluftsliv och rekreation. Området gränsar till vackra skogar och natursköna områden

Baggeby-Larsberg på Lidingö är ett trevligt och avslappnat område med en härlig atmosfär och närhet till både stad och natur. Med sina bra pendelförbindelser och bekvämligheter är det en attraktiv plats att bo för många.