Lediga semesterboenden i Liljeholmen

Lediga semesterboenden i Liljeholmen

Hitta ditt perfekta semesterboende i Liljeholmen

4 Bostäder funna

Lediga semesterboenden i Liljeholmen

Liljeholmen: En modern och livlig stadsdel i Stockholm

Liljeholmen är en modern och livlig stadsdel söder om Stockholm. Den är känd för sina moderna byggnader, trendiga butiker och mysiga kaféer. Området har något att erbjuda alla, oavsett om du är ute efter kultur, shopping, mat eller bara avkoppling.

Vad kan man göra i Liljeholmen?

  • Shoppa: Liljeholmen har ett stort utbud av butiker, allt från små butiker till stora varuhus som du kan hitta i det välkända ”Liljeholms galleria”. Du kan hitta allt från kläder och skor till inredning och souvenirer.
  • Ät och drick: Liljeholmen har ett stort utbud av restauranger och kaféer som serverar mat från hela världen. Du kan hitta allt från traditionell svensk mat till sushi, pizza och thailändsk mat.
  • Promenera i parkerna: Liljeholmen har flera vackra parker, perfekta för en picknick eller en promenad. Några av de mest populära parkerna är Liljeholmskajen, Trekantenparken Tantolunden och Årstaviken.

Pendla

Pendling från Liljeholmen är enkelt tack vare områdets utmärkta kollektivtrafikförbindelser. Liljeholmens tunnelbanestation och busscentral ligger centralt belägna och erbjuder smidiga förbindelser till Stockholms innerstad och andra delar av staden. 

Dessutom finns det pendeltågsstationen Årstaberg i närheten för ytterligare pendlingsmöjligheter. För dem som föredrar att cykla finns det också bra cykelvägar och möjligheter att hyra cyklar. Och om detta inte var nog så finns det även spårvagnar i Liljeholmen.

Områdesguide

Liljeholmen är ett pulserande område beläget söder om Stockholms innerstad. Med sitt varierade utbud av shopping, restauranger och fritidsaktiviteter är det ett populärt val för både boende och besökare. 

Liljeholmen erbjuder allt från moderna köpcentrum till vackra strandpromenader längs Mälaren. Oavsett om du är ute efter shopping, avkoppling eller träning finns det något för alla i Liljeholmen. Med sina bra kollektivtrafikförbindelser och närliggande grönområden är det också ett bekvämt och attraktivt område att bo i.