Lediga semesterboenden i Mariatorget

Lediga semesterboenden i Mariatorget

Hitta ditt perfekta semesterboende på Mariatorget

19 Bostäder funna

Lediga semesterboenden i Mariatorget

Mariatorget: En oas på Södermalm

Mariatorget, som ligger i Södermalm, är en oas full av charm och livfullhet. Omgivet av kullerstensgator och pittoreska hus, erbjuder torget en unik blandning av historia, kultur och moderna bekvämligheter.

Vad kan man göra?

  • Promenera: Njut av den avslappnade atmosfären och beundra den vackra arkitekturen.
  • Fika: Slå dig ner på ett av de många caféerna och njut av en kopp kaffe och en kanelbulle.
  • Shoppa: Utforska de unika butikerna och hantverksbodarna som säljer allt från vintagekläder till lokalt hantverk.
  • Äta: Välj mellan ett brett utbud av restauranger som serverar allt från traditionell svensk mat till internationella rätter. 
  • Upptäck: Besök Götgatan, en av Stockholms mest kända gator, eller ta en promenad genom Tantolunden, en vacker park med lekplats och utsikt över staden. Andra ställen att upptäcka är Mariaberget, en utkiksplats med vacker utsikt över vattnet och Stockholm. 

Pendling

Mariatorget är väl anslutet till kollektivtrafiken. Tunnelbanestationen Mariatorget ligger precis vid torget, och det finns även många busshållplatser i närheten. Att ta sig till och från centrum tar bara några minuter. Mariatorget ligger nära många av Stockholms sevärdheter, som Gamla Stan, Djurgården och Skansen. Du kan enkelt ta dig runt med tunnelbana eller buss.

Områdesguide

Mariatorget är ett relativt litet område, och det är lätt att ta sig runt till fots. Om du vill kan du hyra en cykel för att ta dig runt ännu snabbare. Området är relativt tryggt, men det är alltid en bra idé att vara försiktig med dina värdesaker.