Lediga semesterboenden i Skärsätra

Lediga semesterboenden i Skärsätra

Hitta ditt perfekta semesterboende i Skärsätra

1 Bostäder funna

Lediga semesterboenden i Skärsätra

Skärsätra: En idyllisk skärgårdsby med charm och naturupplevelser

Skärsätra, beläget i Lidingö kommun strax utanför Stockholm, är en charmig och naturskön del av ön med en avslappnad atmosfär och gott om aktiviteter att utforska.

För den som älskar naturen och utomhusaktiviteter erbjuder Skärsätra många möjligheter till avkoppling och rekreation. Här kan man ta härliga promenader längs vattnet eller utforska de gröna skogarna och naturreservaten som omger området. Det finns också flera badplatser där man kan njuta av ett svalkande dopp under sommarmånaderna.

Upplevelser i Skärsätra

Vandra i naturen: Skärsätra har en vacker natur med skogar, ängar och klippor. Du kan vandra på Skärsätra naturreservat eller ta en promenad längs den vackra strandpromenaden.
Bada och sola: Skärsätra har flera badplatser där du kan ta ett svalkande dopp i havet eller sola på klipporna.
Fiska: Skärsätra är ett populärt ställe för fiske. Du kan fiska från båt eller från bryggan.
Besök Skärsätra Gård: Skärsätra Gård är en historisk gård med anor från 1300-talet. Här kan du fika i den mysiga caféet eller handla lokala produkter i gårdsbutiken.
Ta en båttur: Du kan ta en båttur i skärgården och besöka andra öar i Stockholms skärgård.
Kultur: För den som är intresserad av kultur och historia finns det flera sevärdheter att utforska i Skärsätra. ta en guidad tur på Lidingöbanan, en historisk smalspårig järnväg som går genom området.

Pendling

När det gäller pendling är Skärsätra välanslutet till centrala Stockholm med både buss och Lidingöbanan. Resan till Stockholms centrala delar tar vanligtvis inte mer än 20-30 minuter med kollektivtrafik