Lediga semesterbostäder för familjen i Stockholm

Lediga semesterbostäder för familjen i Stockholm

Hitta den perfekta bostaden för familjen i Stockholm

15 Bostäder funna

Lediga semesterbostäder för familjen i Stockholm

Stockholm: Sveriges vackra huvudstad med charm och historia

Stockholm är Sveriges huvudstad och en av Europas mest populära turistdestinationer. Staden är belägen på öar i Mälaren och är känd för sin vackra skärgård, charmiga Gamla Stan och livliga kulturliv.

Upplevelser i Stockholm

Gamla Stan: Gamla Stan är Stockholms äldsta stadsdel och en av de bäst bevarade medeltida stadskärnorna i Europa. Här kan du vandra på kullerstensgator, besöka historiska byggnader som Stockholms slott och Storkyrkan, och fika på mysiga caféer.
Djurgården: Djurgården är en grön ö i centrala Stockholm med många populära turistattraktioner, bland annat Skansen, Gröna Lund och Vasa-museet.
Vasamuseet: Vasamuseet är ett av Stockholms mest besökta museer. Här kan du se det magnifika örlogsfartyget Vasa, som sjönk på sin jungfrufärd 1628.
Moderna Museet: Moderna Museet är ett museum för modern och samtida konst. Här kan du se verk av kända konstnärer som Picasso, Dalí och Matisse.
Shopping: Stockholm har ett stort utbud av butiker, från små, unika butiker till stora varuhus. Drottninggatan och Hamngatan är populära shoppingstråk.
Ät och drick: Stockholm har ett stort utbud av restauranger och caféer, med mat från hela världen. Du hittar allt från traditionell svensk mat till sushi, thaimat och italiensk pasta.
Nattliv: Stockholm har ett livligt nattliv med många barer och klubbar. Södermalm, Östermalm och Vasastan är populära uteställen.

Pendling i Stockholm

Stockholm har ett välutbyggt kollektivtrafiksystem med tunnelbana, buss, spårvagn och pendeltåg. Du kan köpa SL-Accesskort för att resa billigare med kollektivtrafiken.