Lediga semesterbostäder i Hersby, Stockholm

Lediga semesterbostäder i Hersby, Stockholm

Hitta ditt perfekta semesterboende i Hersby

2 Bostäder funna

Lediga semesterbostäder i Hersby, Stockholm

Hersby: En idyllisk oas 

Hersby är en stadsdel på Lidingö, det är en idyllisk stadsdel med en småstadskänsla och närhet till både natur och vatten. Området präglas av charmiga villor, grönskande parker och en lugn och rofylld atmosfär.

Vad kan man göra?

  • Njut av naturen: Området gränsar till vackra skogsområden och natursköna strövområden där man kan njuta av promenader, löpning eller picknick. Lidingö har också fina badplatser och möjligheter till vattensporter under sommarmånaderna.
  • Upptäck kulturen: Hersby har ett rikt kulturliv, med flera museer, gallerier och teatrar. Besök Hersby Gård, Lidingö museum eller Millesgården.
  • Shoppa och fika: I Hersby centrum hittar du ett mysigt utbud av butiker och caféer. Här kan du köpa allt du behöver, oavsett om du letar efter presenter, souvenirer eller en god fika.
  • Äta: Hersby har ett varierat utbud av restauranger, med allt från traditionell svensk mat till internationella rätter.
  • Idrotta: I Hersby finns det gott om möjligheter till idrott och motion. Här hittar du bland annat tennisbanor, fotbollsplaner och gym.

Pendling

Att pendla till och från Hersby är enkelt. Det finns regelbunden buss- och båttrafik till Lidingö centrum. Att ta sig till centrum tar ca 20–30 minuter. Bilparkering finns i området, men det är oftast enklare att ta kollektivtrafiken. 

Hersby är en perfekt plats för dig som vill bo i en lugn och idyllisk stadsdel med närhet till natur och kultur. Här kan du njuta av en avslappnad atmosfär, vackra omgivningar och ett varierat utbud av aktiviteter. Oavsett om du är ute efter en aktiv semester eller en lugn plats att bo på, har Hersby något att erbjuda alla.