Lediga semesterbostäder i Lundbyvassen

Lediga semesterbostäder i Lundbyvassen

Hitta ditt perfekta semesterboende i Lundbyvassen

14 Bostäder funna

Lediga semesterbostäder i Lundbyvassen

Lundbyvassen i Göteborg: En oas för naturälskare och aktiva

Lundbyvassen, beläget i Göteborg, är ett område som lockar med sin lugna atmosfär och närhet till både natur och stadsliv. Trots att det är en del av storstaden erbjuder Lundbyvassen en avslappnad och familjevänlig atmosfär med gott om aktiviteter och bekvämligheter att utforska. 

Här kan du njuta av promenader, cykling, paddling och bad. Området är också perfekt för att fågelskådning och fiske.

Vad kan man göra?

Vandra i den vackra naturen: Lundbyvassen har många vandringsleder, både korta och långa, som tar dig genom skogen, längs älven och ut på öarna. 

Cykla runt i området: Det finns många fina cykelvägar i Lundbyvassen, både längs älven och genom skogen.

Paddla kanot eller kajak: Hyr en kanot eller kajak och paddla runt i den vackra skärgården. Du kan paddla till en av öarna och ta en picknick, eller bara njuta av den friska luften och utsikten.

Bada i älven: På sommaren kan du bada i Göta älv. Det finns flera badplatser i Lundbyvassen, både sandstränder och klippor.

Fågelskådning: Lundbyvassen är en perfekt plats för fågelskådning. Här finns över 200 olika fågelarter, bland annat tranor, havsörnar och fiskgjuse.

Shopping och mat: För den som är sugen på shopping och mat finns det flera butiker och restauranger i området. Här kan man hitta allt från lokala caféer och restauranger till större matvarubutiker och köpcentrum. Dessutom är det nära till Göteborgs innerstad där man kan utforska ett ännu större utbud av shopping- och matställen.

Pendling i Lundbyvassen

När det gäller pendling är Lundbyvassen väl anslutet till centrala Göteborg med både buss- och spårvagnsförbindelser. Du kan också ta båt till Lundbyvassen från Saltholmen.