Lediga semesterbostäder i Mälarhöjden

Lediga semesterbostäder i Mälarhöjden

Hitta ditt perfekta semesterboende i Mälarhöjden

1 Bostäder funna

Lediga semesterbostäder i Mälarhöjden

Mälarhöjden: En charmig stadsdel med natur och kultur

Mälarhöjden, beläget söder om Stockholm, är en charmig stadsdel med en vacker natur, en rik historia och en livlig kultur. Här hittar du allt från idylliska grönområden och lugna villakvarter till trendiga caféer och mysiga butiker. Med tunnelbanans röda linje kommer du till Hornstull på 10 minuter och 20 minuter till city. 

Att göra i Mälarhöjden

Promenera i Tantolunden: Tantolunden är en stor och vacker park med skog, gräsmattor och badplats. Här kan du njuta av en picknick, promenera, cykla eller bada.
Besök Tantogården: Tantogården är en gammal gård som idag är en populär mötesplats för kultur och fritid. Här kan du se teaterföreställningar, konserter, utställningar och mycket mer.
Shoppa på Hornsgatan: Hornsgatan är en livlig gata med många butiker, caféer och restauranger. Här hittar du allt från vintagekläder och trendiga inredningsbutiker till mysiga caféer och prisvärda restauranger.
Besök Katarina Kyrka: Katarina Kyrka är en vacker kyrka med en fantastisk utsikt över Stockholm. Här kan du beundra den vackra arkitekturen och lyssna på en konsert eller gudstjänst.

Pendling

När det gäller pendling är Mälarhöjden välanslutet till centrala Stockholm med både buss- och t-baneförbindelser. Resan till innerstaden tar vanligtvis inte mer än 20–30 minuter, vilket gör det enkelt för invånarna att pendla till och från arbetet eller utforska andra delar av staden.