Lediga semesterbostäder i Mosstorp

Lediga semesterbostäder i Mosstorp

Hitta ditt perfekta semesterboende i Mosstorp

5 Bostäder funna

Lediga semesterbostäder i Mosstorp

Mosstorp: Charmig villastad på Lidingö

Mosstorp är en idyllisk villastad belägen på Lidingö, en ö kommun i Stockholms skärgård. Stadsdelen präglas av sin grönska, charmiga hus och lugna atmosfär, vilket gör den till en perfekt plats för barnfamiljer och naturälskare.

Om du söker en idyllisk villastad med närhet till både natur, kultur och storstadsliv kan Mosstorp vara det perfekta stället för dig. 

Vad man kan göra i Mosstorp

Njut av naturen: Mosstorp omges av vacker natur med skogar, ängar och badplatser. Promenera eller cykla längs Lidingös vackra vandringsleder, ta en picknick i Hersby Gård eller njut av en avkopplande dag på Gångsätra ängar.
Upptäck historien: Lär dig mer om stadens historia på Lidingö Museum eller ta en guidad tur genom Lidingö skärgård. Besök Lidingö kyrka, en medeltida kyrka från 1600-talet som är en av de äldsta på Lidingö
Lek med barnen: Mosstorp har flera lekplatser och parker som passar perfekt för barn. Besök Mulleskogen, Mosstorpsparken, Gångsätra ängar eller lekplatsen vid Hersby Gård för en rolig dag med barnen.
Upptäck skärgården: Ta en båttur från Lidingö till någon av Stockholms vackra skärgårdar. Njut av en picknick på en avlägsen ö, bada i det kristallklara vattnet eller beundra den unika skärgårdsmiljön.

Pendling 

Mosstorp är väl anslutet till Stockholm med kollektivtrafiken. Det finns Waxholmsbåtar som trafikerar bryggorna på Lidingö, och busslinjer som går till centrala Stockholm.