Lediga semesterbostäder i Östermalm

Lediga semesterbostäder i Östermalm

Hitta ditt perfekta semesterboende i Östermalm

5 Bostäder funna

Lediga semesterbostäder i Östermalm

Östermalm: Elegant och livlig stadsdel i centrala Stockholm

Östermalm är en elegant och livlig stadsdel i centrala Stockholm, känd för sina exklusiva butiker, vackra arkitektur och charmiga kvarter. Stadsdelen har en sofistikerad atmosfär och erbjuder en perfekt mix av kultur, shopping, mat och nöjen.

För den som älskar shopping och gastronomi är Östermalm ett paradis. Strosa längs Östermalms saluhall och utforska det breda utbudet av delikatesser och lokala råvaror eller besök någon av de trendiga butikerna och varuhusen längs Biblioteksgatan för en shoppingupplevelse i världsklass.

Vad man kan göra på Östermalm

Shoppa: Östermalm är ett shoppingparadis med allt från lyxiga designerbutiker till unika butiker och vintagefynd. Besök Sturegallerian, NK eller Biblioteksgatan för en shoppingupplevelse i världsklass.
Upptäck kulturen: Östermalm har en rik kulturliv med museer, teatrar och konsthallar. Besök Nationalmuseum, Moderna Museet eller Dramaten för en kulturell upplevelse.
Njut av naturen: Östermalm har flera vackra grönområden, parker och promenadstråk. Besök Humlegården, Gärdet, Kungliga Djurgården eller Rosendals Trädgård för en picknick, en promenad eller bara för att koppla av.
Ät och drick: Östermalm har ett utbud av Michelin-restauranger, mysiga caféer och livliga barer. Prova på lokala specialiteter på Frantzén, njut av en fika på Vete-Katten eller ta en drink på Bar Agrikultur.
Upptäck nöjeslivet: Östermalm har ett pulserande nattliv med nattklubbar, pubar och livemusikställen. Besök Spy Bar, Sturecompagniet eller Gröna Lund.

Pendling 

Östermalm är väl anslutet till resten av Stockholm med kollektivtrafiken. Det finns tunnelbanestationer över hela stadsdelen, bland annat Östermalmstorg, Karlaplan och Stadion. Det finns också busslinjer som trafikerar Östermalm.

Dessutom är det ganska enkelt att ta sig runt på Östermalm till fots eller på cykel. Det finns cykelvägar och promenadstråk över hela stadsdelen.