Lediga semesterbostäder i Roslags Näsby

Lediga semesterbostäder i Roslags Näsby

Hitta ditt perfekta semesterboende i Roslags Näsby

4 Bostäder funna

Lediga semesterbostäder i Roslags Näsby

Roslags Näsby: En vacker och naturskön oas i Stockholm

Roslags Näsby är ett lugnt och charmigt område beläget i norra Stockholm. Med sin vackra natur och närhet till Mälaren erbjuder det invånarna en avkopplande livsstil samtidigt som det är väl anslutet till stadens puls. 

Området präglas av en lugn och rofylld atmosfär, och är känt för sina vackra vyer över Roslagen, sina fina badplatser och sitt stora utbud av fritidsaktiviteter.

Området lockar med sina grönskande parker, historiska platser och möjligheter till utomhusaktiviteter. Med en mix av natur, kultur och bekvämligheter är Roslags Näsby ett populärt val för både familjer och enskilda.

Vad kan man göra i Roslags Näsby?

Upptäck kulturen: Besöka Roslags Näsby slott och trädgård för kulturella och historiska sevärdheter.
Njut av naturen: Vandra längs med Roslagsleden
Bada: Njut av picknick och avkoppling vid Näsaängsbadet och Kråkudden.
Shopping och mat: Upptäck närliggande shoppingmöjligheter och restauranger i området.

Pendling

Pendling till och från Roslags Näsby är bekvämt tack vare närheten till Roslags Näsby station. Från stationen finns det tåg som går regelbundet och bussar som tar dig till Stockholms centrala delar och andra närliggande områden. Resan till Stockholms city tar vanligtvis cirka 20–30 minuter beroende på trafik och tid på dagen. Förutom kollektivtrafik är bil ett alternativt transportmedel med goda förbindelser till närliggande vägar och motorvägar.