Lediga semesterbostäder på Lidingö Residence

Lediga semesterbostäder på Lidingö Residence

Renoverade och välutrustade bostäder med utmärkta kommunikationer och gratis allmän parkering runt hörnet

5 Bostäder funna

Lediga semesterbostäder på Lidingö Residence

Lidingö – Stockholms ön med charm och natur

Lidingö, en idyllisk ö precis utanför Stockholms citypuls, är ett perfekt val för den som vill kombinera stadsliv med närhet till natur. Med sitt gröna landskap och vackra vattendrag erbjuder Lidingö en rad aktiviteter för alla smaker och åldrar.

Med en vistelse på Lidingö Residence på Lidingö kommer du att befinna dig endast 4 minuters bilresa från Värtahamnens färjeterminal och 10 minuter från Vasamuseet.

Vad kan man göra i Lidingö?

För den naturintresserade finns det gott om möjligheter till friluftsliv. Ta en promenad eller löptur längs Lidingöloppets banor och njut av den vackra skärgårdsmiljön. Eller varför inte hyra en kajak och paddla runt i Lidingöviken? För de som föredrar att cykla finns det också många fina cykelvägar att utforska.

För den kulturintresserade finns det flera intressanta platser att besöka. Millesgårdens konsthall erbjuder utställningar med både lokala och internationella konstnärer, och Lidingö museum berättar öns historia genom spännande utställningar.

Pendling

När det kommer till att pendla till och från Lidingö så är det oftast smidigt och bekvämt. Ön är väl förbunden med Stockholms innerstad genom både bussar och Lidingöbanan. Resan tar vanligtvis inte mer än 20–30 minuter beroende på var på ön du bor och var du ska i Stockholm.