Lediga semesterlägenheter i Nacka

Lediga semesterlägenheter i Nacka

Hitta ditt perfekta semesterboende i Nacka

19 Bostäder funna

Lediga semesterlägenheter i Nacka

Nacka: En vacker kommun med natur och kultur

Nacka, beläget öster om Stockholms innerstad, är en vacker kommun med en blandning av natur, kultur och moderna stadsmiljöer. Området präglas av sin unika skärgårdsmiljö, sina många grönområden och sin livliga atmosfär. Nacka har något att erbjuda alla, oavsett om du är ute efter en aktiv semester, en avkopplande dag i naturen eller en kulturell upplevelse.

Vad kan man göra i Nacka?

Njut av naturen: Promenera i Nackareservatet, ta en båttur i Stockholms skärgård eller bada i Sickla Strand. Njut av strandliv och vattensportaktiviteter vid Nacka strand.
Shopping: Besöka Nacka Forum för shopping och matupplevelser.
Kultur: Besöka kulturhistoriska platser som Nacka kyrka, eller museum som Moderna museet eller Thielska Galleriet.
Mat: Upptäck lokala restauranger och caféer för mat och dryck.

Pendling

Pendling från Nacka är smidigt med flera alternativ för kollektivtrafik. Nacka har väl utbyggda bussförbindelser som tar dig till Stockholms centrala delar och andra närliggande områden. Nacka är även anslutet till Tvärbanan, vilket är en viktig del av kollektivtrafiknätet i området. Tvärbanan trafikerar mellan Sickla och Alvik

Områdesguide

Nacka är en stor kommun med många olika stadsdelar. Några av de mest populära stadsdelarna är Nacka Strand, Sickla och Saltsjöbaden. Nacka Strand är en modern stadsdel med många höghus och en livlig atmosfär. Sickla är en mer avslappnad stadsdel med en blandning av villor och radhus. Saltsjöbaden är en vacker kuststad med charmiga trähus och en härlig skärgårdsmiljö.