Lediga semesterlägenheter i Tott Apartments, Åre

Lediga semesterlägenheter i Tott Apartments, Åre

Smarta och billiga bostäder med utmärkt ski-in/ski-out läge och fantastisk utsikt över Åre

83 Bostäder funna

Lediga semesterlägenheter i Tott Apartments, Åre

Tott Apartments i Åre: En mysig bas för din skidsemester eller sommarutflykt

Tott Apartments i Åre är en del av det välkända Tott Hotel komplexet och erbjuder bekvämt boende mitt i Åre Ski Resort. Här finns en mängd olika aktiviteter och bekvämligheter att njuta av under din vistelse.

För skidentusiasten är Tott Apartments ett perfekt val med sin närhet till pisterna och liftsystemet. På vintern kan du njuta av alpin skidåkning, snowboardåkning och längdskidåkning direkt utanför dörren. För den som inte är så intresserad av skidåkning finns det också gott om andra vinteraktiviteter att välja mellan, som till exempel snöskotersafari, isklättring och snöskovandring.

På sommaren förvandlas Åre till en lekplats för friluftsliv med möjligheter till vandring, mountainbiking, fiske och mycket mer. Här kan du utforska de vackra fjällen och sjöarna som omger området eller ta en avkopplande promenad längs med någon av de många vandringslederna.

Lägenheterna

Tott Apartments erbjuder lägenheter i olika storlekar, från ett-rummare till fyra-rummare. Alla lägenheter är fullt utrustade med kök, badrum, TV och Wi-Fi. Vissa lägenheter har även balkong eller terrass.

Pendling

När det gäller pendling är Tott Apartments välbeläget med närhet till Åre tågstation och busshållplatser. Resan till och från Åre Ski Resort är enkel och bekväm, vilket gör det till ett utmärkt val för både semesterfirare och affärsresenärer.