Lediga semesterstugor och bostäder i Åre

Lediga semesterstugor och bostäder i Åre

Hitta den perfekta stugan för familjen i Åre

10 Bostäder funna

Lediga semesterstugor och bostäder i Åre

Åre: En pärla i Jämtland med aktiviteter året runt

Åre, beläget i Jämtland, är en mysig by och en av Sveriges mest populära skidorter. Här finns allt man kan önska sig för en aktiv semester, oavsett årstid.

Under vintersäsongen förvandlas Åre till ett vinterparadis med sina välpreparerade backar, omfattande liftsystem och pulserande afterski. Här kan besökare njuta av allt från alpin skidåkning och snowboardåkning till längdskidåkning och snöskovandring. 

På sommaren förvandlas Åre till en lekplats för friluftsliv med möjligheter till vandring, mountainbiking, fiske och mycket mer. Här finns ett stort nätverk av vandringsleder som tar dig genom vacker natur och förbi kristallklara fjällsjöar. 

Förutom utomhusaktiviteter finns det också gott om möjligheter till avkoppling och rekreation i Åre. Besökare kan njuta av en spadag på någon av ortens lyxiga spa anläggningar eller varva ner med en avkopplande promenad längs Åresjön. Dessutom erbjuder Åre ett levande kultur- och nöjesliv med konserter, festivaler och andra evenemang året runt.

Upplevelser i Åre

Vinter: Åre är mest känt för sin skidåkning. Här finns backar för alla nivåer, från nybörjare till experter. Du kan också åka snowboard, skoter, hundspann och isklättra. På kvällen kan du njuta av mysiga afterski-barer och restauranger.

Sommar: Under sommaren förvandlas Åre till ett paradis för vandring, cykling och fiske. Du kan också ta en tur med kanot eller kajak på Åresjön, eller besöka Åre Bike Park för downhillcykling.