Vi är Guestit!

By Olof KernellDecember 29, 2017
Vi är Guestit!
Guestit är en teknologidriven conciergeservice som tar hand om din korttidsuthyrning genom plattformar som Homeaway, AirBnB och Booking.com. 

Vi tar bort allt stök från uthyrningen genom en konsistent, högkvalitétjänst. Vår djupa kunskap inom dynamisk prissättning, gästservice, foto och design hjälper personer att öka inkomsterna från sin uthyrning med upp till 50 %. Vi är antagna till Handelshögskolans företagsinkubator ”SSE Business Lab” och har snabbt vuxit till den största aktören på den svenska marknaden.

Uthyrning med Guestit är 3 saker:

- Det är lönsamt
- Det är tryggt
- Det är enkelt

Vi drivs av en tanke på en värld där människor delar resurser och upplevelser med varandra. Vi förstår samtidigt att många i dagens samhälle inte tycker de kan eller har tid att ta hand om gäster i sitt hem- Därför skapades Guestit.

Guestit är en brokig skara fåglar med bakgrund inom turism, tech, consulting, marknadsföring och militär. Vi söker fler fåglar som vill vara med oss på resan mot ett förändrat resande och boende. Är det du? 

Om ja, hör gärna av dig på elias@guestly.io. Om nej, hör av dig ändå, och kom förbi på en kaffe på SSE Business Lab, Saltmätargatan 19A.
GuestitBlogsNyheterVi är Guestit!

Är du bostadsägare?

Hyr ut din bostad med Guestit och börja tjäna pengar idag.

Välj antal sovrum