Lediga semesterlägenheter i Ladugårdsgärdet

Lediga semesterlägenheter i Ladugårdsgärdet

Hitta ditt perfekta semesterboende i Ladugårdsgärdet

9 Bostäder funna

Lediga semesterlägenheter i Ladugårdsgärdet

Ladugårdsgärdet: Grön och barnvänlig stadsdel i nordöstra Stockholm

Ladugårdsgärdet också kallad "Gärdet", beläget på Östermalm i Stockholm, är en grön och barnvänlig stadsdel i nordöstra Stockholm. Stadsdelen har en avslappnad atmosfär och präglas av vackra parker.

Vad kan man göra i Ladugårdsgärdet?

Upplevelser: Sjöhistoriska museet och Tekniska museet lockar med spännande utställningar som både underhåller och lärorikt, medan det 155 meter höga Kaknästornet bjuder på hisnande utsikter från sitt observationsdäck. Stockholms stadion, uppfört inför Olympiska spelen 1912, står som en historisk symbol för idrott och gemenskap. 
Natur: För den som älskar att spendera tid utomhus finns det gott om grönområden att utforska i Ladugårdsgärdet. Ta en promenad eller cykeltur längs de vackra promenadstråken i Humlegården eller slå dig ner för en picknick i Tessinparken och njut av lugnet mitt i stadens puls. Promenera längs Strandvägen och beundra de vackra sekelskifteshusen och utsikten över Stockholms inlopp. 
Mat och shopping: När det gäller mat och shopping finns det också alternativ att utforska i Ladugårdsgärdet och dess närliggande områden. Besök någon av de mysiga restaurangerna eller caféerna längs Strandvägen för en smakfull måltid eller ta en tur till Östermalmstorgs saluhall och upptäck ett brett utbud av färska råvaror och delikatesser.

Pendling

Ladugårdsgärdet är väl anslutet till resten av Stockholm med kollektivtrafiken. Det finns tunnelbanestationer (Östermalmstorg, Karlaplan, Stadion, Gärdet) i närheten och många busslinjer som stannar i området.