Upplev bekymmersfri korttidsuthyrning med Guestit!

By Matilda StruweAugust 01, 2024
Upplev bekymmersfri korttidsuthyrning med Guestit!

Välkommen till Guestit, där ditt hem blir en fristad för korttidsgäster och du, som ägare, får en smidig och bekymmersfri uthyrningsupplevelse.

Vi förstår att det kan vara utmanande att hantera en egen korttidsuthyrning av ditt boende eller en hel fastighet, men med Guestit kan du slappna av och veta att varje detalj hanteras på ett professionellt sätt. 
Här är varför fler och fler hemägare och fastighetsägare väljer Guestit och varför du också borde göra det.

Varför ska du välja Guestit?

På Guestit specialiserar vi oss på att förvandla uthyrningsprocessen till en bekymmersfri upplevelse. Våra förvaltningstjänster säkerställer att ditt boende eller din fastighet är välskött, att gästerna är nöjda och att du kan njuta av fördelarna med korttidsuthyrning utan krångel. Här är vad som skiljer oss från mängden:

1. Komplett förvaltning

Från att aktivera ditt boende/din fastighet till att hantera gäster och alla interaktioner med dem från deras bokning tills dess att de har checkat ut, så hanterar Guestit allt. Våra tjänster inkluderar:

  • Professionella annonser: Vi skapar attraktiva annonser med högkvalitativa bilder och detaljerade beskrivningar för att locka fler gäster. 
  • Nyckelhantering: Vi hanterar allt gällande nyckelhantering för din bostad.
  • Flexibel bokningshantering: Med hjälp av vårt ägarbokningssystem har du fullständig kontroll över de bokningar som görs i ditt hem/din fastighet. Detta gör att du kan hantera din kalender, blockera datum för eget bruk och hålla kalendern öppen för gästreservationer, vilket garanterar flexibilitet och samtidigt optimal beläggningsgrad. 
  • Gästkommunikation: Vi hanterar alla gästernas frågor, bokningar och eventuella problem som uppstår och erbjuder support dygnet runt.

2. Smidig ägarupplevelse

Vi gör det enkelt för dig att hantera ditt boende/din fastighet och hålla dig informerad:

  • Ägarportal: Med Guestit "Mina Sidor" kan du se bokningar samt din ekonomiska information. 
  • Transparent rapportering: Du kommer att få detaljerade månadsspecifikationer över ditt boende/din fastighets prestanda, inklusive intäkter och kostnader.

3. Hög standard på städning och underhåll

Vi är stolta över att upprätthålla de högsta standarderna för din fastighet:

  • Professionell städning: Efter varje gästvistelse ser vårt städteam till att ditt hem är fläckfritt och redo för nästa gäst. Vi checkar av status på alla inventarier innan vi börjar med städningen. 
  • Regelbundet underhåll: Vi utför regelbundna underhållskontroller och hanterar mindre reparationer för att hålla din fastighet i utmärkt skick.

4. Sinnesfrid med försäkring

Din fastighets säkerhet och ditt sinnesro är våra prioriteringar:

  • Omfattande försäkring: Vi rekommenderar extra försäkring för korttidshyror som täcker både lösöre och bostaden i sig.

5. Guestit´s rekommendationer från nöjda husägare

Här är vad några av våra nöjda husägare har att säga:

  • Emma L.: “Jag tycker att processen kring uthyrningen fungerar toppen.”

  • John D.: “Den operativa delen av verksamheten fungerar bra! Det är skönt att helt kunna förlita sig på att ni sköter uthyrning, städ annonsering osv.”

  • Sophia M.: “Bra kontakter under uppstart och problemfritt när uthyrningen varit igång.”


6. Hur du kommer igång:

Att gå med i Guestit-familjen är enkelt och okomplicerat:

Steg 1 - Kontakta oss: Kontakta oss via vår hemsida eller e-post owner@guestit.se för att informera oss om ditt intresse. Efter detta så följer en kort process för att skapa din egen profil och komma igång.

Steg 2 - Fastighetsvärdering: Vi kommer att värdera din fastighet och skapa en personlig plan som skräddarsys efter dina behov.
 
Steg 3 - Introduktion: Vårt team kommer att hantera listningen, skapa din ägarportal och ge all nödvändig information för att komma igång.

Genom att välja Guestit väljer du en problemfri och professionell hantering för korttidsuthyrning av ditt hem/din fastighet. Vårt hängivna team arbetar outtröttligt för att säkerställa att din fastighet är välskött, att gästerna är nöjda och att du kan njuta av fördelarna med hyresinkomster utan huvudvärken att se till att allting fungerar som det ska för gästerna.

Redo att komma igång? Kontakta oss idag och upptäck hur Guestit kan optimera din uthyrning!

Vänliga hälsningar,
Team Guestit


Från vänster: Pontus - Head of Operations, Mattias - Business Development Manager, Diana - Customer Success Manager, Olof - CEO, Mary - Customer Success, Oliwia - Operations Manager Stockholm





GuestitBlogsHyra utUpplev bekymmersfri korttidsuthyrning med Guestit!

Är du bostadsägare?

Hyr ut din bostad med Guestit och börja tjäna pengar idag.

Välj antal sovrum