Korttidsuthyrning med Guestit - så mycket kan du tjäna!

By Olof KernellFebruary 12, 2024
Korttidsuthyrning med Guestit - så mycket kan du tjäna!
Vi får ibland frågan: “Varför ska jag ge Guestit en del av kakan, när jag istället bara kan hyra ut min lägenhet på Airbnb själv?” Det korta svaret är: du tjänar klart mer.
-
Airbnb är förvisso enkelt att komma igång med, det är bara att skapa ett konto, lägga upp några foton och välja vilka datum man vill hyra ut. Men för att få ut det mesta av den enorma potential som finns vad gäller intäkter, är Airbnb i stort sett ett heltidsjobb. Man ska sköta städning, nyckelöverlämning, prissättning, gästkommunikation etc. För några somrar sedan upptäckte vi potentialen som finns i Airbnb-uthyrning. Vi bestämde oss för att göra uthyrning så lönsamt och enkelt som möjligt för fler människor och började hjälpa fler att hyra ut sina bostäder, idag har vi över 100 nöjda kunder som vi sköter allt arbete åt. Guestit ger ofta fördubblade intäkter jämfört med vanlig långtidsuthyrning och vi ger även i snitt 50% högre intäker än jämförbara Airbnb-boenden, kort sagt lönar det sig i princip alltid att använda sig av Guestit jämfört med annan andrahandsuthyrning.

Hur kan vi då tjäna så mycket mer? Det som primärt gör våra annonser mycket framgångsrika är att vi dagligen fokuserar på 3 saker:

Prissättning

Detta är självklart centralt när det kommer till att tjäna så mycket som möjligt, därför bygger Guestits prissättningsteam en prisstrategi för varje lägenhet. Prissättningen är dynamiskt, uppdateras i realtid och beror på datum, efterfrågan, längd på bokning m.m.

Femstjärnig service

Vi sköter städning av hotellstandard, gästkommunikation 24/7 och en genuin personlig gästupplevelse med lokala rekommendationer och välkomstgåvor. Gästerna uppskattar verkligen att vi är tillgängliga för kommunikation dygnet runt och lämnar oss femstjärniga omdömen som gör annonsen attraktiv för framtida gäster.

Annonsoptimering

Våra mäklarfotografer plockar fram det bästa med din lägenhet, sedan skapar vi en tilltalande, skräddarsydd annons för din bostad genom kreativ copywriting.

Hur mycket kan man då tjäna på Airbnb med Guestit? Nedan har vi sammanställt Guestit-kundernas genomsnittliga inkomster i Stockholm.

NorrmalmGamla StanÖstermalmSödermalmKungsholmenSom ni kan se talar siffrorna sitt tydliga språk, Guestit är det absolut mest lukrativa alternativet för andrahandsuthyrning. Kontakta oss om du ska på semester så får vi ut det mesta av ditt hem! Kom igång på guestit.se eller maila intresse@guestit.se så gör vi din andrahandsuthyrning enkel och lönsam.
GuestitBlogsNyheterKorttidsuthyrning med Guestit - så mycket kan du tjäna!

Är du bostadsägare?

Hyr ut din bostad med Guestit och börja tjäna pengar idag.

Välj antal sovrum