Möt en Guestit-värd!

By Olof KernellFebruary 12, 2024
Möt en Guestit-värd!
Det finns många olika anledningar att hyra ut sitt hem. Det kan t. ex handla om att man vill tjäna en extra slant när man är på semester, eller att man har en lägenhet som står tom i väntan på försäljning. Kanske har man inte råd att åka på den där efterlängtade resan. Oavsett så kan Guestit hjälpa dig att få en rejäl extrainkomst. Idag träffar vi Carro som tog hjälp av Guestit då hon hade en övernattningslägenhet i Stockholm, som både hon och vi tyckte stod tom alltför ofta!


Hur länge har du varit en del av denna typ av delningsekonomi?

”Jag har som gäst ständigt använt Airbnb i flera år. Alltid när jag bokar en weekend eller en solsemester använder jag nuförtiden Airbnb - det är så himla bra! Det finns så många fantastiska boenden att välja på till konkurrenskraftiga priser. Alla värdar jag bott hos har varit mycket trevliga och hjälpsamma.”

När kom Guestit in i bilden?

”Jag köpte en lägenhet i Stockholm förra sommaren pga jobb. I jobbet reser jag mellan Stockholm och Göteborg flera gånger per månad vilket gjorde att lägenheten stod tom alltför ofta. Jag kom att tänka på Airbnb, men insåg samtidigt att det skulle vara svårt att orkestrera uthyrningen i Stockholm när jag är i Göteborg. Jag googlade runt lite och hittade Guestit. De var mycket hjälpsamma och vi kom snabbt överens. Nu har jag hyrt ut med Guestit i snart 3 månader och får äntligen valuta för pengarna jag la på lägenheten.”

Vad tycker du om tjänsten?

”Min erfarenhet med Guestit har varit genomgående positiv. Jag har fått ut mer av mitt hem och Guestit har tagit hand om lägenheten mycket väl, jag kommer alltid hem till ett skinande rent, nybäddat hem.”


Vad är det bästa med ditt hem?

”Jag älskar det rymliga köket som ligger i anslutning till vardagsrummet. Lägenheten är på 54 m² så den är väldigt rymlig. Läget på Södermalm är perfekt för mig då jag gillar en levande stadsmiljö.”

Har du en lägenhet som står tom onödigt ofta? Skaffa dig då en passiv inkomst med Guestit och få ut det mesta av ditt hem!

Besök www.guestit.se för att ta reda på vad ditt hem kan vara värt.
GuestitBlogsNyheterMöt en Guestit-värd!

Är du bostadsägare?

Hyr ut din bostad med Guestit och börja tjäna pengar idag.

Välj antal sovrum