SSE Business Lab - here we come

By Olof KernellJanuary 06, 2018
SSE Business Lab - here we come
Guestit har den stora glädjen att meddela att vi sedan september är antagna till SSE Business Lab! 

För några veckor sedan fick vi chansen att pitcha affärsidén inför styrelsen för SSE Business Lab med Klarnagrundaren Sebastian Siemiatkowski i spetsen. Hela teamet med undantag för London-emigrerade Johan var på plats för att provskjuta idén mot drakarna på andra sidan bordet. Efter pitch och frågor var vi fyra förväntansfulla men spända som lämnade byggnaden i väntan på besked. Hur det gick, det har vi redan avslöjat i rubriken. 

SSE Business Lab är Handelshögskolans i Stockholm helägda affärsacceleratorprogram för startup-bolag med koppling till HHS. Förutom kontorsplats och stöd med till exempel juridik och revision får vi tillgång till ett fantastiskt nätverk fullt av erfarenhet och kunskap om företagande och allt därtill. Alla företag sitter tillsammans, vilket skapar den rätta atmosfären för en entreprenöriell ”hot spot” av rang. 

Genom åren har ett stort antal startup-bolag lyckats och slagit stort, vilket har befäst SSE Business Labs position som det mest framgångsrika initiativet i sitt slag. Förutom Siemiatkowski, som själv tidigare suttit på Business Lab med Klarna, består styrelsen av Christina Stenbeck, Investment AB Kinnevik, Katarina Martinsson, Fidelio Capital, Mikael Schiller, Acne, Sebastian Knutsson, King och Lars Strannegård, rektor för Handelshögskolan i Stockholm. Tänk vilken grej att vi får vara med! 

Vi är sjukt glada över chansen och ser verkligen fram emot allt som kommer hända framöver. Stödet från SSE Business Lab ger oss möjlighet att direkt satsa stenhårt på att utveckla Guestits affärsmodell och erövra marknaden. Att dessutom ha fått affärsidén testad av en så pass tung styrelse är det perfekt bränslet på elden. Nu gäller bara en sak – samtligt full fart framåt!
GuestitBlogsNyheterSSE Business Lab - here we come

Är du bostadsägare?

Hyr ut din bostad med Guestit och börja tjäna pengar idag.

Välj antal sovrum