Checka in online

Glöm hotellreceptioner med långa köer. Du som bokar ditt boende genom Guestit checkar smidigt in online exakt när det passar dig.

By Olof KernellFebruary 14, 2024
Checka in online
Alltid incheckning dygnet runt

Onlineincheckningen är öppen dygnet runt sju dagar i veckan. Det enda du behöver tänka på är att du checkar in inom det intervall som angivits på din bokningsbekräftelse, till exempel mellan klockan 15 och 22.
Anländer du tidigare och vill kunna få tillträde till bostaden direkt? Då finns möjligheten att välja tidig incheckning.

Så checkar du in 

Incheckningen är utformad för att vara så enkel som möjligt samtidigt som säkerhetskraven är höga. Vi behöver veta att det är du som checkar in och ingen annan.

1. Ankomsttid: Första steget är att du anger ankomsttid.

2. Kontaktuppgifter: Fyll i din folkbokföringsadress och dina kontaktuppgifter.

3. Identifiera dig med pass/ID-kort: Vi har valt en snabb och säker identifieringsprocess så att vi vet att rätt person checkar in. Ta ett foto av ditt pass eller ID-kort och ladda upp det här.

4. Kreditkort för deposition: Vänligen fyll i dina kortuppgifter. I samband med incheckningen betalar du en deposition på 250€. Hela depositionen betalas tillbaka till samma kort och konto när du lämnar boendet och checkar ut. Vill du inte betala deposition? Vi erbjuder depositionsbefrielse mot en avgift på 35€.

Nu är incheckningen klar och du kan njuta av din vistelse. Passa på att utforska området och allt som boendet erbjuder. Vi på Guestit hoppas att du kommer trivas riktigt bra!
GuestitBlogsResetipsChecka in online

Är du bostadsägare?

Hyr ut din bostad med Guestit och börja tjäna pengar idag.

Välj antal sovrum