Guestit blir först i Skandinavien att ingå i Airbnbs ”Professional Co-host program”

By Olof KernellFebruary 12, 2024
Guestit blir först i Skandinavien att ingå i Airbnbs ”Professional Co-host program”
Guestit erbjuder privata bostadsägare och fastighetsägare en flexibel och problemfri uthyrning med högre intäkter än traditionell andrahandsuthyrning, oavsett om hyresperioden är en vecka, en månad eller ett år. Via uthyrningsplattformen Airbnb erbjuder Guestit gäster unika boenden med personlig incheckning, lokala tips och högklassig dygnet-runt service. Sedan starten sommaren 2017 har över 20 000 gästnätter levererats.

Guestit och Airbnb har idag ingått avtal som innebär att Guestit kommer bli Skandinaviens första Professional Co-host. Deltagandet i programmet innebär att Guestit ska fortsätta leverera än högre standard och service samtidigt som Airbnb kommer erbjuda sina privata värdar möjligheten att ta hjälp av Guestit som professionell hosting- partner. Tillsammans möjliggörs en trygg och problem-fri korttidsuthyrning samt en bekvämare reseupplevelse för de tillresande gästerna.

Bolagets VD och medgrundare Elias Högmark:
Det känns fenomenalt. Vår affärsidé syftar till att låta bostadsägare använda sina resurser mer effektivt och erbjuda gäster en möjlighet att uppleva sina resmål på ett mer genuint sätt. Att vi nu får vara med i Airbnbs professionella co-host program ser vi som ett bevis på att vi gör några saker rätt och det kommer vara en viktig support för vår fortsatta expansion.

Samarbetet med Airbnb möjliggör för oss att göra värdskapet ännu enklare för bostadsägare, samtidigt som vi sporras att erbjuda en bättre tjänst för de besökande gästerna. Vi hoppas självklart att fler bostadsägare, med Guestit som professionell värd, skall våga testa korttidsuthyrning via Airbnb som ett alternativ till traditionell andrahandsuthyrning.

Genom samarbetet får vi verktygen att fortsätta växa och trovärdigheten att sprida vår modell för ”Tryggt Samarbete med Bostadsrättsföreningar”
 
  * Tryggt Samarbete med Bostadsrättsföreningar: Bostadsägare som hyr ut sina bostäder via Guestit kan ge föreningen full insyn i all uthyrning, vilka gäster som kommer och erbjuda föreningen en del av hyresintäkterna. Guestit tillgängliggör dygnet-runt support, störningsjour samt försäkrar hela gästens vistelse.

Info om Guestit:
Guestit grundades i juli 2017 och har på drygt ett år vuxit från noll till att nu hanterat hundratals lägenheter och tiotusentals gästnätter i Stockholm - och detta helt ”bootstrappat”. Guestit är ett full-service hospitality management-bolag som tar hand om allt strul kopplat till korttidsuthyrning av lägenheter och villor. Bolaget tillhandahåller såväl städning av hotellstandard, lakan och handdukar som prisoptimering, gästkommunikation och löpande fastighetsunderhåll. Tjänsten möjliggör för kunder att begagna sig av alla fördelar med korttidsuthyrning samt maximera sin intjäning utan att själva behöva lyfta ett finger.

För mer information om hur det fungerar – gå in på www.guestit.se eller ring 076-8197455
så berättar vi mer.
GuestitBlogsNyheterGuestit blir först i Skandinavien att ingå i Airbnbs ”Professional Co-host program”

Är du bostadsägare?

Hyr ut din bostad med Guestit och börja tjäna pengar idag.

Välj antal sovrum