Guestit expanderar till Åre

By Olof KernellJune 01, 2022
Guestit expanderar till Åre
Guestit, Stockholms ledande hospitality management-bolag expanderar sin verksamhet till Åre, Nordens främsta skidort. Förvissade att modellen kommer att fungera över hela Sverige, har bolaget beslutat att expandera och därmed välkomna nya medlemmar till Guestit-familjen. Tillsammans med det lokala teamet på plats, kommer Guestits koncept att introduceras till marknaden i Åre, med start 12 december. 

Guestit erbjuder fastighetsägare och privatpersoner en flexibel uthyrning fri från strul. Modellen ger högre intäkter än traditionell uthyrning, oavsett om objektet hyrs ut en vecka, en månad eller tillsvidare. Via uthyrningsplattformen Airbnb, erbjuder Guestit unika boenden där fjällgästerna välkomnas personligen, får lokala tips och kvalitativ dygnet runt-service. Sedan bolaget grundades i juli 2017 har det sålt fler än 20 000 gästnätter och slutit ett exklusivt partnerskap med Airbnb, där Guestit som enda bolag i Skandinavien utnämnts till ”Professional Co-Host”. 

Guestit har fått mycket positiv respons sedan partnerskapet med Airbnb offentliggjordes tidigare i november och strävar nu efter att växa ännu snabbare i vågsvallet från de positiva nyheterna. 

Bolagets VD och medgrundare Elias Högmark sa följande:
”Sedan samarbetet med Airbnb blivit offentligt, där vi blivit deras föredragna samarbetspartner för Skandinavien, var nästa naturliga steg att expandera till en ny stad.  

Då vi (alla medgrundare) är uppväxta i Jämtland och helst spenderar våra vintrar i Åre, känner vi väl till området och är säkra på att vår tjänst kommer vara ett uppskattat tillskott på uthyrningsmarknaden. Med det lokala teamet på plats, kommer uppstarten att gå snabbt och vi ser verkligen fram emot att visa Åre vad vi går för!”  

Genom lanseringen i Åre planerar Guestit att fortsätta sin etablering i Skandinavien genom expansion till nya marknader; att fortsätta utveckla erbjudandet för en smidig, flexibel och problemfri uthyrning; bygga vidare på de strategiska partnerskapen. Bolaget räknar med att sysselsätta fem personer under uppstartssäsongen. Samtidigt ska teamet i Stockholm vidareutveckla huvudkontoret till en central sammanhållande enhet för de lokala kontoren runt om i landet. 


*Info om Guestit*
Bolaget grundades i Juli 2017 och har sedan dess växt till att vara Sveriges ledande hospitality management start-up för hus- och lägenhetsägare. Guestit, har genomfört tiotusentals gästnätter i Stockholm, utan extern finansiering. Guestit erbjuder en full-servicetjänst, där uthyrning via Airbnb blir helt trasselfritt för hemägare, då Guestit tar hand om allting som omgärdar uthyrningen. Bolaget tillhandahåller städning av hotellklass, rena lakan och handdukar, prisoptimering, dygnet-runt kommunikation med gäster samt löpande fastighetsunderhåll. 

Guestit möjliggör för alla hus- och lägenhetsägare att nyttja fördelarna med korttidsuthyrning och maximera intjäningen, utan att de själva behöva lyfta ett finger.!

För med information om hur det fungerar – kolla in www.guestit.se eller ring 0768197455 så berättar vi mer!
GuestitBlogsNyheterGuestit expanderar till Åre

Är du bostadsägare?

Hyr ut din bostad med Guestit och börja tjäna pengar idag.

Välj antal sovrum